T022440-8 EB14-yemhando yepamusoro Transformer

Tsanangudzo Pfupi:

Kushandisa: High frequency transformer

Muenzaniso: High frequency transformer

Tsigiro yekugadziridza: kumepu kuenzanisa

Saizi: Customizable

• FOB Mutengo:US $0.2 - 3 / Piece
  • Min.Order Quantity:1000 Piece/Zvimedu
  • Supply Ability:100000 Piece/Zvimedu pamwedzi
  • Package:Blister vac tray, furo divider, opp bag, carton nezvimwe zvakagadzirirwa sekubvunza kwako / zvigadzirwa.
  • Nguva yekubhadhara:T/T Yepamusoro, L/CD/P nezvimwe
  • Nguva yekutumira:Exwork, FOB, CIF, DDP, DDU nezvimwe
  • Nzira yekutumira:nemhepo, negungwa, nekutaura (DHL, UPS, TNT, FEDEX) NECHItima
  • Bata nesu:Luvian Liu ane email pxyw@geplastic1.com Skype luvianjiejin Tel/wechat86-18979987730
  • Product Detail

Product Tags

Goridhe Gondo inogadzira marudzi ese emhando yepamusoro ma frequency transformer akadai seaoma ma transformer, mafekitori anochinja,high voltagema transformer, mabhokisi ekushandura, ezvokurapa, emagetsi emagetsi, emagetsi matsva ekuchengetera magetsi, anoshandura magetsi, ma frequency transformers, maindasitiri emagetsi emagetsi, emidziyo yemumba, nezvimwe zvakagara zvakanamatira ku100% kuvimbika kwehupenyu bvunzo, Uye chiyero chekuyedza chakakwira kupfuura indasitiri. yakajairwa pinhole yekuongorora, waya kufanana, viscosity, mita kuramba, kukanganisa kupikisa bvunzo, inogara yakasimba.qualityzvinodiwa, mukuita, hupenyu hwehupenyu uye mutengo ucharamba uchipfuura zvinotarisirwa nevatengi. Chishandiso: Inonyanya kushandiswa muups magetsi ekupa michina yekurapa, chiridzwa, CNC muchina maturusi, midziyo yekutaurirana, midziyo yedhijitari, midziyo yemumba, imba yakangwara, midziyo yekurapa, photovoltaic simba rekuchengetedza uye munguva pfupi.

• Zvakapfuura:
  • Zvinotevera: